2010. március 6., szombat

Szívek....Nem tűntem el , csak rengeteg más dologba is belefogtam mostanság .Azért a gyöngyöket nem hanyagoltam . Rengeteg üveggyöngyömből most egy ametiszt szíves szett készült !
Távol maradásom egyik oka,/ tudom nincs semmi köze a gyöngyökhöz /de szívemnek ez is nagyon fontos !!!
Férjem nagybátyja volt a Naksol/Irix/ feltalálója Széles Lajos .Családom sok emlék tárgyat és egyebeket őriz . Szeretnénk emlék szobát létrehozni azért ,hogy méltóképp tisztelegjünk előtte és nagyszerű találmánya előtt , ami számtalan ember életét mentette meg .
Szeretnénk elérni ,hogy ne veszhessen a feledés homályába se a neve se a sok receptúra amit
haza hozott kis hazájába Magyar országra . Élete jelentős részét Uruguayban Montevideóban élte le, de a találmányát haza hozta és itt vívta hosszú évtizedes harcát azért hogy mindenki ,
aki megégeti magát ne szenvedjen a fájdalomtól és hegek nélkül élhessen tovább.
Szívesen várok mindenkit aki segíteni tud nekünk az emlék ház létrehozásában , vagy tud személyes tapasztalatról beszámolni .
Szívesen venném minden blogger segítségét abban is hogy az Uruguayban eltöltött 34 évét
is felderítsük ! Montevideóban mint Don Luis Szeles Peto élt 1939-1964-ig . Ő volt az egyike a borbély szak szervezet megalapítóinak ,és úgy tudjuk az elnöke is lett a szakszervezetnek.
Remélem tudtok nekem segíteni, akármi aprósággal , amit előre is hálásan köszönök !

3 megjegyzés:

Erga írta...

Én drága nem tudok segíteni, de nagyon szép és kedves dolog amit csináltok és áldom a nagybácsika nevét, mert persze mi is mint mindenki használjuk ezt a szert és tényleg nagyon hatásos és sok fájdalomtól megkíméli az embert.
A lila ékszered is nagyon tetszik,csodás.

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Nagyon szépséges ékszert készítettél! Tetszik!
Szerencsére még nem volt szükségem az irix használatára, de azért minden elismerésem a nagybátyádé. Tisztelem, és becsülöm azokat az embereket, akik segítségünkre vannak, legfőképp az egészségünk érdekében. :)

Ági mama írta...

Csodálatosak!!!